«Πρεσβυτέρα, πρεσβυτέρα που τη λέρωσες τη βέρα… από τις δέκα εντολές: ου μοιχεύσεις κι ου φονεύσεις, δεν τις έμαθες αυτές», λέει -μεταξύ άλλων- το τραγούδι, το οποίο είναι αφιερωμένο στην παπαδιά από την Ηλεία, που σχεδίασε τη δολοφονία του άτυχου ιερέα από την Ηλεία και συζύγου της.
Ακούστε το τραγούδι με τον τίτλο «Πρεσβυτέρα» που κάνει το γύρο του διαδικτύου…
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.