Μπορεί για χάρη της να έφτασε στο φόνο και τώρα να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο να περάσει τη ζωή του σε ένα κελί, ωστόσο ο 41χρονος δολοφόνος του ιερέα στην Ηλεία δε μπορεί να ξεπεράσει τον έρωτά του για την παπαδιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, ο άντρας που σκότωσε τον άτυχο ιερέα εξακολουθεί να είναι πολύ ερωτευμένος με την παπαδιά και προσπαθεί να της εκφράσει τα αισθήματά του ακόμα και μέσα από το κελί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, προσπαθεί να επικοινωνήσει μαζί της με σημειώματα και ζητάει να τη δει για να της μιλήσει. Σημειώνεται ότι οι δύο συγκατηγορούμενοι κρατούνται σε διαφορετικά κελιά και δεν έχουν καμία οπτική επαφή.
Από την πλευρά της πάντως η παπαδιά δεν δείχνει καμία διάθεση να ενδώσει στις «πιέσεις» του πρώην εραστή της. Δεν έχει απαντήσει σε κανένα από τα σημειώματα και το μεγαλύτερο διάστημα της ημέρας το περνά αμίλητη.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.