Προβλήματα στην κυκλοφορία των συρμών του Τραμ στον Πειραιά σημειώθηκαν το πρωί της Παρασκευής (4/9) στη συμβολή των οδών Μικράς Ασίας με την Σαρανταπόρου, καθώς φορτηγό ακινητοποιήθηκε πάνω στις γραμμές.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το φορτίο του φορτηγού, ένα ξύλινο καΐκι, προσέκρουσε στα εναέρια καλώδια του Τραμ, με αποτέλεσμα να διακοπούν τα δρομολόγια από τις 11:55.
Στο σημείο βρίσκεται επόπτης της εταιρείας, ενώ έχει ενημερωθεί συνεργείο εναεριτών προκειμένου να αποκατασταθεί το πρόβλημα και να επανέλθει η κυκλοφορία των συρμών.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας