Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας μεταβαίνει σήμερα στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με αξιωματούχους της χώρας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, κατά τις συναντήσεις θα συζητηθούν οι εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί η ώρα της αναχώρησης ή άφιξης του υπουργού.
Σημειώνεται ότι η Ελλάδα είχε υπογράψει το 2020 αμυντική συμφωνία με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, στην οποία μάλιστα συμπεριλαμβάνεται και ρήτρα αμυντικής συνδρομής.
Υπενθυμίζεται ότι Εμιράτα και Μπαχρέιν συνυπέγραψαν τις Συμφωνίες του Αβραάμ, προάγγελο του αμερικανικού σχεδίου για τον IMEC, στον οποίο και επιθυμεί να συμμετέχει και η Ελλάδα.
Με πρωταγωνιστή τον 19χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή, η νέα καμπάνια της Interamerican φέρνει στο προσκήνιο την προσπάθεια, την επιμονή και τις αθέατες στιγμές πίσω από καθετί σπουδαίο, μιλώντας για κάτι μεγαλύτερο από το ταλέντο ή την επιτυχία