Πορεία με αυτοκίνητα πραγματοποιείται αυτή την ώρα στη Βουλιαγμένη, στην περιοχή του Λαιμού, από Ιρανούς αντικαθεστωτικούς.
Περίπου 50 οχήματα κινούνται στην περιοχή, υπό την παρουσία και συνοδεία δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ., ενώ η πορεία εξελίσσεται δίπλα σε λουόμενους.
Οι συμμετέχοντες κρατούν σημαίες με το λιοντάρι και τον ήλιο, σύμβολο που χρησιμοποιείται από την ιρανική αντιπολίτευση, καθώς και σημαίες του Ισραήλ, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο καθεστώς της Τεχεράνης και τους Φρουρούς της Επανάστασης.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.