Φονικό στο Ηράκλειο: Στον εισαγγελέα ο 37χρονος που σκότωσε 40χρονο για ερωτική αντιζηλία, κατηγορούνται ακόμη δύο
Τον ξυλοκόπησε άγρια και στη συνέχεια τον μαχαίρωσε
Ενώπιον του εισαγγελέα Ηρακλείου αναμένεται να οδηγηθεί ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας του 40χρονου σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή των Καμινίων το απόγευμα της Τετάρτης (11/2).
Κατηγορούμενοι είναι ακόμη δύο άτομα, ένας 48χρονος και μία 28χρονη, που ήταν μπροστά στο περιστατικό και αντί να ειδοποιήσουν τις αρχές επέλεξαν να τον εγκαταλείψουν αβοήθητο.
Ομολόγησε τη δολοφονία ρου 40χρονου
Ο 37χρονος, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα patris.gr, ήταν ανάμεσα στα άτομα που από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί προσήγαγαν στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου. Λίγη ώρα αργότερα, όπως έγινε γνωστό χθες, ομολόγησε την πράξη του.
Σύμφωνα με το cretalive.gr δράστης της ανθρωποκτονίας είναι ένας 37χρονος, επίσης χρήστης ουσιών αλλά και …ερωτικός αντίζηλος του θύματος, ο οποίος αφού ξυλοκόπησε τον 40χρονο στη συνέχεια τον μαχαίρωσε.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.