Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της Κρήτης που πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για τον προϋπολογισμό έξω από την εφορία στα Χανιά σήμερα το πρωί.
Φτάνοντας με αγροτικά στο κέντρο, κατέβηκαν και έχυσαν ένα μεγάλο δοχείο με γάλα στην άσφαλτο έξω από το κτίριο, υπό τις επευφημίες συγκεντρωμένων.
Όπως μεταδίδει το kriti360.gr, το μήνυμα είναι ότι το γάλα, όπως και άλλα αγροτικά προϊόντα, χάνει την αξία του με την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης, αλλά και τις εξελίξεις με τον ΟΠΕΚΕΠΕ.
Η πραγματική ανανέωση ξεκινά εκεί όπου σώμα και μυαλό κάνουν reset, φορτίζουν μπαταρίες και ξαναβρίσκουν τον ρυθμό τους. Και κάπως έτσι, οι χειμερινές εκπτώσεις της Dunlopillo αποκτούν ξαφνικά νόημα, πολύ πιο ουσιαστικό από μια απλή αγορά.