Στο νοσοκομείο κατέληξε μία 17χρονη, η οποία τα μεσάνυχτα της Κυριακής (7/12) μέθυσε σε μπαρ στη Λάρισα.
Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της Αστυνομίας, τα μεσάνυχτα της Κυριακής δύο 17χρονες πήγαν σε μπαρ και κατανάλωσαν αλκοόλ. Εκεί η μητέρα της μίας ανήλικης τους κέρασε και άλλα ποτά.
Στη συνέχεια μία από τις ανήλικες διακομίστηκε, υπό την επήρεια μέθης, στο νοσοκομείο, απ’ όπου αποχώρησε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών.
Το πρωί της Κυριακής η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της μητέρας της μιας ανήλικης για το αδίκημα της έκθεσης.
Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία και σε βάρος του ιδιοκτήτη του καταστήματος για παραβίαση των μέτρων προστασίας των ανηλίκων.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς