Kανένα αεροσκάφος της SKY express δεν ανήκει στα 6.000 Airbus που χρειάζονται αναβάθμιση λογισμικού. Οι πτήσεις πραγματοποιούνται κανονικά, χωρίς καμία επίπτωση: Αυτό τονίζει η εταιρεία μετά την αναστάτωση διεθνώς από τη διαπίστωση ότι σχεδόν 6.000 Airbus χρειάζονται αναβάθμιση λογισμικού, καθώς επηρεάζονται από την ηλιακή ακτινοβολία.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.