Κρήτη: Νεκρός οδηγός που έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων στο Λασίθι

Κρήτη: Νεκρός οδηγός που έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων στο Λασίθι

Σε σημείο με πολύ απότομες στροφές, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος

Κρήτη: Νεκρός οδηγός που έπεσε σε γκρεμό 300 μέτρων στο Λασίθι
Σοκ στην Κρήτη με έναν ακόμα άνθρωπο να χάνει τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, όταν το όχημά του εξετράπη της πορείας του και κατέληξε σε βαθύ γκρεμό.

Το περιστατικό σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Δευτέρας (27/10) κοντά σε ένα οικισμό της κοινότητας Αγίου Αντωνίου, τα Ανώγεια, της δημοτικής ενότητας Νεαπόλεως Λασιθίου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία κινητοποιήθηκε άμεσα και στήθηκε μεγάλη επιχείρηση για την ανάσυρση του οδηγού από τον γκρεμό, το βάθος του οποίου έφτανε τα 300 μέτρα, σε ένα σημείο με πολλές στροφές και μεγάλα ύψη αρκετά βόρεια της Νεάπολης.

Oι πυροσβέστες παρέδωσαν τον άνδρα νεκρό στο ΕΚΑΒ, ενώ η Αστυνομία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Η τραγωδία υπενθυμίζει τους κινδύνους που κρύβουν οι ορεινοί δρόμοι της Κρήτης, ιδιαίτερα σε σημεία με απότομες και επικίνδυνες στροφές.


Ειδήσεις σήμερα:

Από 23χρονο ξάδελφό του έπεσε νεκρός ο 52χρονος σε πανηγύρι στα Χανιά - Είχαν προσωπικές διαφορές

«Οσία Αικατερίνη της Θεσσαλονίκης»: Η απατεώνισσα με τους 12 μαθητές και το... θεϊκό ταμείο - Πήρε 68.000 από δύο επιχειρηματίες

Πέθανε ο Μπιόρν Αντρέσεν, που είχε υποδυθεί τον έφηβο Τάτζιο στον «Θάνατο στη Βενετία» - Γιατί αυτός ο ρόλος τον στοίχειωνε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης