«Πήγαμε και είπαμε τον πόνο μας, η Πολιτεία μας άκουσε. Η απάντηση που πήραμε για το μεταθετό μας στενοχωρεί. Θα μπορούσε αυτός ο διάλογος να πάει καλύτερα, εμείς μπορέσαμε και είπαμε το θέμα που μας απασχολεί και πάμε μπροστά. Το μεταθετό αποκλείστηκε να αλλάξει με την τροπολογία που κατατέθηκε» είπε ο κ. Ευγένιος στο περιθώριο εκδήλωσης για τον αγιασμό νεότευκτου σκάφους του Λιμενικού, σύμφωνα με το cretalive.gr.
«Η Εκκλησία ούτε σε εμάς άρχισε, ούτε σε μας θα τελειώσει. Τον θεσμό της πρέπει να τον σέβονται όλοι, κι εμείς σεβόμαστε τους θεσμούς. Θα ενημερώσουμε τους Σεβασμιότατους Ιεράρχες μας για τη συνάντηση αυτή σε Συνοδική σύσκεψη το επόμενο διάστημα κι επιφυλαχθήκαμε να απαντήσουμε σχετικά» κατέληξε στη δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.
Στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum 2026, ο κ. Βωβός τόνισε την ανάγκη διασφάλισης της επιχειρησιακής συνέχειας σε περιόδους έντονων αλλαγών και κρίσεων.