Στο νοσοκομείο παραμένουν οι δύο νέοι άνθρωποι που τραυματίστηκαν στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα της Παρασκευής, στην ΕΟ Θεσσαλονίκης-Μουδανιών με την Porsche που οδηγούσε η 45χρονη επιχειρηματίας.
Όπως αναφέρει το voria.gr, η 26χρονη οδηγός του δεύτερου οχήματος βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας λόγω τραυματισμού στους πνεύμονες.
Από την άλλη, ο 28χρονος σύντροφός της, που επίσης υπήρξε θύμα του ατυχήματος, βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Νοσηλεύεται σε κλινική με κατάγματα στους σπονδύλους.
Ο σύγχρονος maritime professional διαχειρίζεται υπερσύγχρονα πλοία, διεθνή πληρώματα και διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις. Ποια εκπαίδευση σε προετοιμάζει πραγματικά για αυτόν τον κόσμο;
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.