Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες στο Παλιούρι Χαλκιδικής για ένα 12χρονο και έναν 20χρονο με καταγωγή από τη Ρωσία που είχαν πάει για ψαροντούφεκο.
Οι οικείοι τους ενημέρωσαν τις Αρχές και υπό τον συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, δύο πλωτά του Λιμενικού, ένα όχημα από την ξηρά και ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό τους.
Το ξεχωριστό Open Day που θα γίνει το Σάββατο 25 Απριλίου 2026 αντλεί έμπνευση από σημαντικούς εφευρέτες και επιστήμονες, παρακινώντας τα παιδιά να ενεργοποιήσουν τη σκέψη, τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.