Στη σύλληψη πέντε ατόμων που φέρονται ως διοργανωτές πάρτι σε χωριό του Βάλτου, όπου μια ανήλικη κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση, προχώρησε η Αστυνομία.
Οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου το απόγευμα από αστυνομικούς του Τμήματος Εμπεσού. Οι πέντε άνδρες κατηγορούνται για παραβάσεις ειδικών ποινικών διατάξεων που αφορούν την προστασία ανηλίκων.
Το περιστατικό συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, στη διάρκεια πάρτι που γινόταν σε ανοιχτό χώρο. Εκεί, μια 15χρονη κοπέλα βρέθηκε σε ημικωματώδη κατάσταση από κατανάλωση αλκοόλ.
Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου, στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και τελικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών, όπου της παρασχέθηκαν οι απαραίτητες ιατρικές φροντίδες.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας για τα περαιτέρω.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.