Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησε η αστυνομία τα ξημερώματα της Τετάρτης (6/8) στο Ηράκλειο της Κρήτης, καθώς φαίνεται να διέρρηξαν και να έκλεψαν αντικείμενα αξίας 1.200 ευρώ από ένα σπίτι.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το cretapost.gr, οι δύο άνδρες, ηλικίας 30 και 22 ετών, φέρονται να εισέβαλαν σε σπίτι στο Ηράκλειο και να αφαίρεσαν ηλεκτρονικές συσκευές και προσωπικά αντικείμενα, αξίας περίπου 1.200 ευρώ, ενώ προκάλεσαν και φθορές στο εσωτερικό του σπιτιού.
Οι δράστες εντοπίστηκαν από την αστυνομία, ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν. Κατά τον έλεγχο στο όχημά τους, βρέθηκαν τα κλεμμένα αντικείμενα, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.