Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Εθελοντής πυροσβέστης κατέρρευσε την ώρα που ο ίδιος και οι συνάδελφοί του έδιναν μάχη στη φωτιά που μαίνεται ανεξέλεγκτη στο Κρυονέρι.
Όπως φαίνεται στα πλάνα του ΣΚΑΪ, ο άνδρας απομακρύνεται από το σημείο όπου πραγματοποιούσε κατάσβεση και κάθετε στο έδαφος δίπλα από ένα πυροσβεστικό όχημα και βγάζει το κράνος και τα προστατευτικά του γάντια.
Ο ίδιος αφού να παίρνει μία ανάσα από τις δύσκολες επιχειρήσεις σηκώνεται ξανά και πλησιάζει άλλους πυροσβέστες που βρίσκονται στο σημείο και τους ζητάει λίγο νερό για να πιεί.
Δείτε το βίντεο: