To Γυμνάσιο της Εκπαιδευτικής Αναγέννησης αποτελεί έναν εκπαιδευτικό φορέα που διαμορφώνει σκεπτόμενα άτομα, με γνώσεις που συνδέουν τη μάθηση με τη ζωή και με αξίες που κάνουν τη διαφορά τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.
Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. το πρωί της Τρίτης έπειτα από την επίθεση ενός άνδρα σε βάρος της μητέρας, της αδερφής του και του θείου του στα Μέγαρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες όλα συνέβησαν περίπου στις 8.47 όταν ο δράστης, ο οποίος αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, άρπαξε ένα αιχμηρό αντικείμενο και τραυμάτισε τους συγγενείς του οι οποίοι οδηγήθηκαν στο Κέντρο Υγείας Μεγάρων.
Ο άνδρας φέρει ελαφρά τραύματα, ενώ οι δύο γυναίκες φέρουν σοβαρότερα τραύματα. Ο δράστης συνελήφθη και μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Μεγάρων όπου διαπιστώθηκε ότι, κατά το παρελθόν, είχε εγκλειστεί σε ίδρυμα.