Έφοδος της ΕΛΑΣ στο Γ' Τελωνείο Πειραιά για εκτελωνιστικές απάτες - Βρέθηκαν 4,5 εκατ. ευρώ μετρητά, παράλληλες έρευνες σε άλλες πέντε χώρες
Η έρευνα αφορά σε απάτη από επιχειρήσεις εκτελωνισμού - Για την υπόθεση πραγματοποιούνται έρευνες και σε Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Γαλλία και Βέλγιο μετά από παραγγελία της ευρωπαϊκής εισαγγελίας
Σε εξέλιξη βρίσκεται από το πρωί της Τετάρτης έρευνα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και της υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ στο Γ΄ τελωνείο Πειραιά έπειτα από παραγγελία της ευρωπαϊκής εισαγγελίας για υπόθεση απάτης σε βάρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για την υπόθεση πραγματοποιούνται ταυτόχρονες έρευνες σε άλλες πέντε χώρες εκτός από την Ελλάδα, και συγκεκριμένα σε Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία, Γαλλία και Βέλγιο. Η έρευνα αφορά σε απάτη από επιχειρήσεις εκτελωνισμού.
Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί 4,5 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά ενώ έχουν γίνει έφοδοι σε 12 επιχειρήσεις και έξι οικίες εκτελωνιστών.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.