Απειλή για βόμβα σε υποκαταστήματα τράπεζας κινητοποίησε τις Αρχές στη Λάρισα νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (7/5), λίγο μετά τις 17.00.
Συγκεκριμένα λίγο πριν τις 17:00 έγινε τηλεφώνημα στο 112 και απείλησε για βόμβα στην τράπεζα Alpha Bank χωρίς να διευκρινίσει σε ποιο υποκατάστημα.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα ήταν οι αστυνομικές δυνάμεις αλλά και πυροσβεστικά οχήματα να σπεύσουν να αποκλείσουν τις περιοχές τόσο στον πεζόδρομο της Παπαναστασίου, όσο και στην Ηρώων Πολυτεχνείου, αλλά και στην Καραμανλή.
Δείτε φωτογραφίες από τον αποκλεισμό στη Λεωφόρο Καραμανλή:
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.