Η 17χρονη απολογήθηκε και αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και συγκεκριμένα: απαγόρευση εξόδου από τη χώρα, υποχρέωση παρακολούθησης ειδικού προγράμματος στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο (ΕΛΜΕΠΑ), παρακολούθηση από παιδοψυχίατρο, παράδοση των κλειδιών του σπιτιού στο οποίο διέμενε με την 20χρονη και απαγόρευση οποιασδήποτε επικοινωνίας ή προσέγγισης της 20χρονης, σύμφωνα με το cretalive.gr.
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Δευτέρα το απόγευμα, στην πλατεία των Λιονταριών, στο Ηράκλειο. Όπως κατήγγειλε η 20χρονη στους αστυνομικούς, στη διάρκεια του επεισοδίου αυτού, η ανήλικη την απείλησε ότι θα την σκοτώσει και την άρπαξε από το λαιμό. Οι αστυνομικοί, μετά την καταγγελία, εντόπισαν και συνέλαβαν την 17χρονη, ενώ στη συνέχεια σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, σε βαθμό κακουργήματος, όπως επίσης για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή απειλή.
Στο Vione Paros, υπό την διαχείρηση της SWOT Hospitality, η φιλοξενία, η γαστρονομία και η θέα στο Αιγαίο συνθέτουν μια πρόταση διαμονής που αποτυπώνει τον σύγχρονο χαρακτήρα του νησιού.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς