Η απόφαση πάρθηκε από τον δήμαρχο λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων
Κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη 2 Απριλίου τα σχολεία στη Ρόδο λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει το νησί.
Με απόφαση του δημάρχου Αλέξανδρου Κολιάδη, τα σχολεία όλων των βαθμίδων του νησιού (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια), καθώς και οι παιδικοί σταθμοί, θα παραμείνουν κλειστά και αύριο, Τετάρτη 2 Απριλίου 2025, λόγω της συνέχισης των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Οι υπηρεσίες του δήμου και η Πολιτική Προστασία βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα, για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που ενδέχεται να προκύψουν από την κακοκαιρία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Συνιστάται στους πολίτες να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις και να τηρούν τις οδηγίες της Πολιτικής Προστασίας, καταλήγει η ανακοίνωση.
Ανεμοστρόβιλος στη Ρόδο
Νωρίτερα, ανεμοστρόβιλος έπληξε περιοχές της Ρόδου και από τους ισχυρούς ανέμους έπεσαν δένδρα και έσπασαν τζαμαρίες, ενώ γλάστρες από μπαλκόνια έπεσαν στον δρόμο και οχήματα υπέστησαν ζημιές, σύμφωνα με το rodiaki.gr.
Η νέα σχεδίαση, η εξελιγμένη πλατφόρμα, ο υβριδικός κινητήρας, οι κορυφαίες αναρτήσεις και τα εξελιγμένα συστήματα ασφάλειας του νέου T-Roc καθιστούν το νέο μοντέλο της Volkswagen μια ολοκληρωμένη πρόταση για τον σύγχρονο τρόπο ζωής.