Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκηςοδηγήθηκε ένας νεαρός που συνελήφθη όταν εξύβρισε και έφτυσε αστυνομικούς της ομάδας «Ζ».
Στον 20χρονο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών, καθώς το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας.
Ο κατηγορούμενος συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης, όταν, κατά τη διάρκεια περιπολίας αστυνομικών της Ομάδας «Ζ» στην οδό Λαγκάδα, σηκώθηκε από τη στάση λεωφορείου στην οποία καθόταν και στράφηκε εναντίον τους, χωρίς νωρίτερα να του απευθύνουν τον λόγο ή να προχωρήσουν σε έλεγχο. Ο 20χρονος κατηγορείται ότι τους εξύβρισε αισχρά και έφτυσε ακριβώς μπροστά τους.
Μόλις αντιλήφθηκαν τη λεκτική επίθεση που δέχονταν οι αστυνομικοί, κατέβηκαν από τις μοτοσικλέτες τους και ενημέρωσαν τον νεαρό ότι θα προχωρήσουν στη σύλληψή του εάν συνεχίσει την ίδια συμπεριφορά. Όπως κατέθεσε ο μάρτυρας αστυνομικός, ο κατηγορούμενος εξύβριζε τόσο το επάγγελμά τους όσο και τις οικογένειές τους.
Στην απολογία του, ο 20χρονος αρνήθηκε την κατηγορία και υποστήριξε ότι αντέδρασε όταν είδε τους αστυνομικούς να τον κοιτούν από τις μοτοσικλέτες τους, ωστόσο αρνήθηκε ότι τους εξύβρισε.
Στην αριστοκρατική, κοσμοπολίτικη και καταπράσινη Κέρκυρα, συνεχίστηκε από τις 17 μέχρι και τις 19 Ιουνίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με εκτεταμένες δράσεις παράκτιων και υποθαλάσσιων καθαρισμών, που είχαν εξαιρετικό αποτέλεσμα.
Με την υπηρεσία Nexi DCC (Δυναμική Μετατροπή Νομίσματος), οι επιχειρήσεις κερδίζουν περισσότερα από τις πληρωμές με διεθνείς κάρτες, δίνοντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να πληρώνουν στο νόμισμά τους.
Η Flora Food Greece συνεχίζει για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα «Μεγάλη Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε περισσότερες από 500 ανάδοχες οικογένειες που ανοίγουν το σπίτι και την καρδιά τους στα παιδιά που το έχουν ανάγκη