Με πολιτικό γάμο παντρεύονται σήμερα Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2025 ηΔόμνα Μιχαηλίδου με τον ψυχίατρο σύντροφό της Λεωνίδα Μαντωνάκη, ενόψει και της γέννησης του γιου τους τον Απρίλιο.
Ο γάμος θα γίνει στη Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Πειραιά, στον χώρο που συνήθως γίνονται οι πολιτικοί γάμοι. Η τελετή θα γίνει σε στενό κύκλο. Κουμπάροι, σύμφωνα με πληροφορίες, θα είναι κοντινοί τους φίλοι, ενώ οι προσκεκλημένοι δεν θα ξεπερνούν τους 15. Μετά την τελετή, θα υπάρξει κάλεσμα σε μαγαζί του Πειραιά.
Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου δύο χρόνια. Το καλοκαίρι αποφάσισαν να παντρευτούν, ενώ λίγο αργότερα ανακοινώθηκε ότι η πρώην υπουργός Εργασίας είναι έγκυος. Η κυρία Μιχαηλίδου αναμένεται να γεννήσει μετά το Πάσχα, ενώ όπως έχει αποκαλύψει, κυοφορεί αγοράκι.
Με ένα Gold και ένα Bronze βραβείο διακρίθηκε το bwincares.gr στα E-volution Awards της Boussias Events, επιβεβαιώνοντας την υψηλή ποιότητα εμπειρίας χρήστη και τον σύγχρονο σχεδιασμό που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη WHY Agency.
Από την καρδιά μιας μεγάλης πόλης, μέχρι τη μικρότερη γειτονιά της Ελλάδας και της Κύπρου, η Κωτσόβολος είναι πάντα εκεί, έτοιμη να καλύψει κάθε ανάγκη μας, κάθε στιγμή.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.