Οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων, σήμερα στις 11 το πρωί, σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στο ύψος των Σοφάδων, αφήνοντας τους διερχόμενους οδηγούς να περάσουν, χωρίς να πληρώσουν.
Οι αγρότες μοίρασαν φυλλάδια με το σύνολο των αιτημάτων τους στους οδηγούς, οι περισσότερων εκ των οποίων γνώριζαν τους λόγους των κινητοποιήσεών τους.
Υπενθυμίζεται, ότι αύριο στις 11 το πρωί στο σημείο του μπλόκου που έχουν στήσει Καρδιτσιώτες και Φαρσαλινοί αγρότες έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση παρουσία φορέων, συλλογών, σωματείων.
H Inalan μπαίνει δυναμικά στο παιχνίδι του Double Play, αποδεικνύοντας ότι η κορυφαία σύνδεση μπορεί και πρέπει να πηγαίνει πακέτο με την απεριόριστη επικοινωνία.
Στο πλαίσιο του 11ου Φόρουμ, εκπρόσωποι της Πολιτείας, του ακαδημαϊκού και του επιχειρηματικού κόσμου έβαλαν στο μικροσκόπιο το χάσμα ανάμεσα στη μάθηση και τις σύγχρονες απαιτήσεις της παραγωγής.