Οι αγρότες της Καρδίτσας και των Φαρσάλων, σήμερα στις 11 το πρωί, σήκωσαν τις μπάρες των διοδίων στον αυτοκινητόδρομο Ε-65 στο ύψος των Σοφάδων, αφήνοντας τους διερχόμενους οδηγούς να περάσουν, χωρίς να πληρώσουν.
Οι αγρότες μοίρασαν φυλλάδια με το σύνολο των αιτημάτων τους στους οδηγούς, οι περισσότερων εκ των οποίων γνώριζαν τους λόγους των κινητοποιήσεών τους.
Υπενθυμίζεται, ότι αύριο στις 11 το πρωί στο σημείο του μπλόκου που έχουν στήσει Καρδιτσιώτες και Φαρσαλινοί αγρότες έχει προγραμματιστεί συγκέντρωση παρουσία φορέων, συλλογών, σωματείων.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.