Τροχαίο ατύχημα με δύο τραυματίες σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής, στο δρόμο Επανομής - Μηχανιώνας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Οι εικόνες από τη σύγκρουση στη διασταύρωση Πλαγιαρίου είναι σοκαριστικές. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο ένα όχημα που αναποδογύρισε, επέβαινε μία μητέρα με το παιδί της, η οποία φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να μπει στο αντίθετο ρεύμα και να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με άλλα δύο αυτοκίνητα. Σε άλλο αυτοκίνητο, του οποίου καταστράφηκε σχεδόν όλη η μηχανή, επέβαινε ένα άτομο.
Στο σημείο βρέθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και παρέλαβαν και τους τρεις επιβάτες για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα έχει υποστεί κακώσεις, ενώ το παιδί διεκομίσθη για προληπτικούς λόγους. Το τροχαίο εικάζεται ότι προκλήθηκε από την ολισθηρότητα του οδοστρώματος.
Eργαζόμενοι της Teleperformance Greece ανακάλυψαν στην Κρήτη την ιδανική ισορροπία ανάμεσα στην εργασία που τους εξελίσσει και στον τρόπο ζωής που αγαπούν.
Στις 14 Φεβρουαρίου, το resort One&Only Aesthesis στη Γλυφάδα μας προσκαλεί στον ειδυλλιακό του χώρο για να απολαύσουμε συναρπαστικές γεύσεις, premium εμπειρίες και αξέχαστη διαμονή.
Η αντικατάσταση των επεξεργαστών ήχου των κοχλιακών εμφυτευμάτων και η αποκατάσταση της ακοής αποτελούν απαραίτητη επένδυση όχι μόνο για την υγεία, αλλά και για την ισότητα των ανθρώπων