Αναστατωμένη είναι η μαθητική κοινότητα της Λάρισας για το περιστατικό που έλαβε χώρα στο 7ο ΕΠΑΛ, όταν σημειώθηκε σοβαρό επεισόδιο με επίθεσημαθητών σε συμμαθητή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μαθητές αποπειράθηκαν να επιτεθούν σε συμμαθητή τους, μετά από την αναφορά 16χρονης πως την παρενόχλησε σεξουαλικά.
Η μαθήτρια μίλησε στο STAR για το περιστατικό. «Άρχισε να με ακουμπάει σε ευαίσθητα σημεία που δεν ήθελα. Προσπαθούσα να τον σταματήσω. Το ίδιο έκανε και η φίλη μου. Την προηγούμενη εβδομάδα το παραδέχτηκε, μου έστειλε μήνυμα και έγραψε “θα τα πούμε στο δικαστήριο”».
«Μαζεύτηκε το 70% του σχολείου και περικύκλωσε την τάξη. Τον είχαν κλειδώσει μέσα και γελούσε», είπε μαθητής του ΕΠΑΛ.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d69yiv87mwa1)
Οι μαθητές του 7ου ΕΠΑΛ έκαναν κατάληψη και ζητούν να τιμωρηθεί ο 17χρονος. Ταυτόχρονα, διατάχθηκε κατεπείγουσα ΕΔΕ από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας.
Ο μαθητής προσήχθη στην Ασφάλεια αλλά αφέθηκε ελεύθερος γιατί δεν υποβλήθηκε μήνυση εις βάρος του.
Περισσότεροι από 90.000 θεατές, αριθμός ρεκόρ για προσέλευση σε live συναυλία στην Ελλάδα σύμφωνα με τη διοργάνωση, απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία των θρυλικών Metallica στην Αθήνα, που αποτέλεσε την έναρξη της ευρωπαϊκής τους περιοδείας και την οποία στήριξε ως Αποκλειστικός Χορηγός η COSMOTE TELEKOM
Στη Vistabet η διασκέδαση και οι προσφορές είναι στο πρώτο… τραπέζι της διασκέδασης. Εσύ μπαίνεις σαν άρχοντας με Επική Προσφορά χωρίς κατάθεση και 1.615 δώρα!
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.