Μια ηλικιωμένη γυναίκα «έπεσε» στην παγίδα επιτήδειων, οι οποίοι προσποιήθηκαν γιατρό του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας και κατάφεραν να της αποσπάσουν τιμαλφή και χρήματα.
Συγκεκριμένα, άγνωστοι δράστες τηλεφώνησαν σε ανυποψίαστη ηλικιωμένη γυναίκα, προσποιούμενοι γιατρό του Νοσοκομείου Κέρκυρας και υποστήριξαν ψευδώς, ότι συγγενικό της πρόσωπο έχει εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα, ζητώντας χρηματικό ποσό προκειμένου να χειρουργηθεί άμεσα.
Η παθούσα πείσθηκε από τα επιχειρήματα των δραστών και ακολούθως σε σύντομο χρονικό διάστημα συνάντησε άγνωστο άτομο πλησίον της οικίας της και του παρέδωσε τιμαλφή αξίας -10.000- ευρώ καθώς και το χρηματικό ποσό των -500- ευρώ.
Η υπόθεση διερευνάται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κέρκυρας.
Σε μια εποχή όπου η τεχνολογία γίνεται ολοένα πιο έξυπνη και διασυνδεδεμένη, η Xiaomi, 17 Series, μαζί με το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που την πλαισιώνει από tablets, smartwatch και trackers προσφέρει μια πραγματικά connected και A.I. εμπειρία και μάλιστα με early bird προσφορές έως τις 15 Μαρτίου.
Τα Estates Costa Lazaridi απέκτησαν την πρώτη πιστοποίηση Αναγεννητικής Αμπελοκαλλιέργειας στη χώρα, ανοίγοντας έναν νέο δρόμο βιωσιμότητας για το ελληνικό κρασί