Μια υπάλληλο περιπτέρου συνέλαβε την Κυριακή η αστυνομία στο Ρέθυμνο, καθώς φέρεται να πούλησε βότκα σε μια 15χρονη.
Όπως αναφέρει ο ιστότοπος zarpanews.gr, το κορίτσι στη συνέχεια κατανάλωσε το ποτό σε κοντινό σχολείο, όπου γινόταν σχολικό πάρτι και τελικά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, με συμπτώματα οξείας μέθης.
Η υπάλληλος περιπτέρου συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου και σωματική βλάβη από αμέλεια.
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.