Λεωφόρος Αλεξάνδρας: Ελεύθεροι υπό όρους οι πέντε ανήλικοι από τους 74 συλληφθέντες έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού
Ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε σε όλους είναι η απαγορεύση είσοδου σε αθλητικές διοργάνωσεις ενώ σε έναν ορίστηκε εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο οικείο του αστυνομικό τμήμα
Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρου αφέθηκαν οι πέντε ανήλικοι από τους 74 συλληφθέντες χούλιγκαν, έξω από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, Σάββατο (13/7).
Ο περιοριστικός όρος που επιβλήθηκε σε όλους είναι η απαγορεύση είσοδου σε αθλητικές διοργάνωσεις ενώ σε έναν ορίστηκε εμφάνιση μια φορά τον μήνα στο οικείο του αστυνομικό τμήμα.
Υπενθυμίζεται πως από τους 74, οι δύο βρίσκονται στο νοσοκομείο, καθώς έχουν τραυματιστεί από τη συμπλοκή.
Το χρονικό
Το αιματηρό επεισόδιο έγινε το απόγευμα του Σαββάτου όταν, για άγνωστο λόγο, οι οπαδοί συνεπλάκησαν μεταξύ τους με κάποιον εξ’ αυτών να βγάζει όπλο και να πυροβολεί. Από τους πυροβολισμούς τραυματίστηκε ένας άνδρας στο πόδι.
Παράλληλα κατά τη διάρκεια του επεισοδίου τραυματίστηκαν ακόμη δύο άτομα, ένα στην κοιλιά (φέρει εκδορές) και ένα στο χέρι έπειτα από ξυλοδαρμό. Και οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο και δεν διατρέχουν κίνδυνο για τη ζωή τους.
Στο σημείο έσπευσαν στελέχη της ΕΛΑΣ και προχώρησαν σε 74 προσαγωγές οι οποίες μετατράπηκαν σε συλλήψεις. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι και πέντε ανήλικοι.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.