Τις κατηγορίες που την βαραίνουν, συνεχίζει να αρνείται η Νάνσυ, η φερόμενη ως αρχηγός από το κύκλωμα που εκβίαζε καταστηματάρχες στην Αθήνα, μιλώντας μέσα από τη φυλακή και δίνοντας τη δική της απάντηση στο βαρύ κατηγορητήριο που αντιμετωπίζει.
Η Νάνσυ επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση ούτε με εγκληματική οργάνωση ούτε με εκβιασμούς. Τα πρώτα της λόγια από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στο STAR είναι: «Δεν αποδέχομαι την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης ούτε του εκβιασμού. Είναι δυνατόν να έχω κάνει εγκληματική οργάνωση με τη μητέρα μου ηλικίας 75 ετών και τον αδερφό μου; Στους διαλόγους ερμηνεύονται με λάθος τρόπο οι επαγγελματικές μου δραστηριότητες. Είμαι διεκπεραιώτρια και αυτό που κάνω είναι να μεσολαβώ για να λύνονται πρακτικά θέματα που έχουν καταστηματάρχες με το Δημόσιο προς όφελός τους».
Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η απολογία της Νάνσυς δεν βοήθησε τις ανακριτικές αρχές και θα δώσει συμπληρωματική απολογία. Σύμφωνα με τις Αρχές πάντως, οι διάλογοι που η ίδια ισχυρίζεται ότι ερμηνεύονται με λάθος τρόπο, είναι αυτοί που την «καίνε».
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.