Στο πλαίσιο διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία «1o GALATSI NIGHT RUN» το Σάββατο (1/6) θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς και λεωφόρους, περιοχής Δήμου Γαλατσίου ως εξής:
Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 00΄ έως 22.00΄, επί της Λεωφ. Βεΐκου, στο τμήμα αυτής από Λεωφ. Γαλατσίου έως την οδό Τραλλέων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Γαλατσίου και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και προσωρινή απαγόρευση στάσης και στάθμευσης αυτών, κατά τις ώρες 00΄ έως 22.00΄, επί της Λεωφ. Βεΐκου, στο τμήμα αυτής από την οδό Αναγεννήσεως έως την οδό Τραλλέων, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Γαλατσίου.
Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ, κάνει έκκληση στους οδηγούς, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις ανωτέρω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.
Τα ακραία καιρικά φαινόμενα και οι φυσικές καταστροφές δεν είναι πλέον σπάνιο γεγονός για την Ελλάδα. Η κλιματική αλλαγή κάνει διαρκώς αισθητή την παρουσία της, τα τελευταία χρόνια, με τα παραδείγματα να είναι πολλά.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Μια κούπα καφέ, μια αφορμή για ισότητα - Με δράσεις που ενισχύουν την καθημερινότητα και δημιουργούν νέες δυνατότητες, ο NESCAFÉ® προάγει την ισότιμη συμμετοχή και την εμπειρία μάθησης.