Το δικό του μήνυμα έστειλε ο πρωθυπουργός για το Πάσχα δίνοντας έμφαση τόσο στα έθιμα όσο όμως και στον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση.
Αφού έκανε, μέσα από την ανάρτησή του στο Instagram, αναφορά στο αρνί, το βασικό έθιμο της Κυριακής τoυ Πάσχα, o Κυριάκος Μητσοτάκης έγραψε για τη βόλτα με το ποδήλατο που «βοηθάει στη χώνεψη».
Ανέβασε, μάλιστα, φωτογραφία με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.
Στην ανάρτηση, ειδικότερα, ο πρωθυπουργός έγραψε το εξής:
«Βόλτα με το ποδήλατο μετά το αρνί! Βοηθάει και στη χώνεψη! Χρόνια πολλά!»
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Σε έναν κόσμο που κινείται όλο και πιο γρήγορα, αξίζει να επιστρέφουμε σε όσα έχουν πραγματική σημασία. Να επιστρέφουμε σε όσα είναι αυθεντικά. Να επιστρέφουμε εκεί όπου ξεκινούν όλα - στις ρίζες μας.