Τροχαίο οδήγησε στη σύλληψη διαρρηκτών με κλεμμένο όχημα

Τροχαίο οδήγησε στη σύλληψη διαρρηκτών με κλεμμένο όχημα

Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θήβας 

astynomia_panepistimia
Διέρρηξαν ένα αυτοκίνητο σε περιοχή της Θήβας, άρπαξαν ό,τι βρήκαν μέσα και στη συνέχεια έκλεψαν ένα άλλο σταθμευμένο όχημα με το οποίο διέφυγαν. Όμως, έχασαν τον έλεγχο και βγήκαν από τον δρόμο, με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθούν και να συλληφθούν από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας!

Ο λόγος για δυο Έλληνες που είχαν πάνω τους 70 ναρκωτικά χάπια για τα οποία δεν διέθεταν ιατρική συνταγή, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν ένας σουγιάς με λάμα μήκους 6,6 εκατοστών, ένα USB stick, δυο φακοί, τέσσερα ζευγάρια γυαλιά ηλίου, ένα ζευγάρι γάντια, ένα διαβατήριο και μια άδεια παραμονής αλλοδαπού, ένα πολυεργαλείο, μια σιδερογροθιά και 66,20 ευρώ που είχαν κλέψει από τα δυο οχήματα.

Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θήβας όπου τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κλοπή, κλοπή τροχοφόρου και παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων, κατά περίπτωση. Το κλεμμένο όχημα, τα προσωπικά έγγραφα και μέρος των κλεμμένων χρημάτων αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.

Έκλεβαν καύσιμα από απορριμματοφόρο

Με ένα λάστιχο που προσάρμοσαν στο ρεζερβουάρ ενός απορριμματοφόρου επιχείρησαν να γεμίσουν με πετρέλαιο ένα που είχαν μαζί τους δύο 32χρονοι Έλληνες, οι οποίοι τρύπωσαν στο μηχανοστάσιο του Δήμου Χερσονήσου στο Ηράκλειο. Όμως, έγιναν αντιληπτοί από τους εργαζόμενους του Δήμου οι οποίοι και ειδοποίησαν την Αστυνομία, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής δημόσιας περιουσίας.


Κυριάκος και Μαρέβα Μητσοτάκη στην αντεπίθεση μετά την ανάρτηση Ακρίτα - «Γιατί τόσα ψέματα;»

Σκότωσε την 28χρονη στους Αγ. Αναργύρους ενώ αυτή μιλούσε στο 100 και έτρεχε να σωθεί

Ένταση στη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη: Η συζήτηση μαζί σου είναι λίγο απογοητευτική, της είπε
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης