Περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν το βράδυ της Παρασκευής (15/3) αστυνομικοί στο Πέραμα.
Λίγο πριν από τις 20:00, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η αστυνομία έλαβε κλήση από γυναίκα που έλεγε ότι ο σύζυγός της την απειλούσε και την καταδίωκε με τη μοτοσυκλέτα του.
Η γυναίκα είπε ακόμη ότι επιχειρούσε να του ξεφύγει με το αυτοκίνητό της και την ανάγκαζε σε επικίνδυνους ελιγμούς που παρά λίγο προκαλέσουν τροχαίο ατύχημα.
Στο σημείο έφτασαν άνδρες της Άμεσης Δράσης χωρίς να εντοπίσουν τον άνδρα.
Εν τω μεταξύ, η γυναίκα οδηγήθηκε στο ΑΤ Περάματος, αλλά δεν έχει υποβάλει μήνυση.
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.