Κέρκυρα: Χιλιάδες ευρώ στο σπίτι διακινητή ναρκωτικών και αναβολικών

Κέρκυρα: Χιλιάδες ευρώ στο σπίτι διακινητή ναρκωτικών και αναβολικών

Οι Αρχές κατάσχεσαν το ποσό των 26.200 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση του παράνομου εμπορεύματος

kerkira_drugs
Η dolce vita που έκανε πρόδωσε έναν 29χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν τα πλούσια «μαύρα» έσοδα που αποκόμιζε διακινώντας «σκληρά» και «μαλακά» ναρκωτικά, αλλά και αναβολικές ουσίες στην Κέρκυρα, πότε με τη μοτοσικλέτα του και πότε με το αυτοκίνητό του.

Οι πληροφορίες για τις παράνομες δοσοληψίες του έφτασαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι εντόπισαν τον νεαρό Έλληνα στην κατοικία του σε περιοχή περιφερειακά της πόλης της Κέρκυρας και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς στην κατοχή του και σε έρευνα που έκαναν στο σπίτι βρήκαν συνολικά 34 γραμμάρια κοκαΐνης, 22,8 γραμμάρια κατεργασμένης κάνναβης τύπου «σοκολάτας», 27 φιαλίδια αναβολικών σκευασμάτων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης κατασχέθηκαν το ποσό των 26.200 ευρώ που προέρχονταν από την διακίνηση του παράνομου εμπορεύματός του, ένα κινητό τηλέφωνο, το Ι.Χ. αυτοκίνητο και η μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε. Σε βάρος του 29χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών και αναβολικών σκευασμάτων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Είχε κάνναβη και ζυγαριά

Ένας Έλληνας συνελήφθη το απόγευμα της Τετάρτης στον Βόλο από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς ο εκπαιδευμένος σκύλος που έκανε έρευνα στην κατοικία του ξετρύπωσε μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 71,8 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας και έναν τρίφτη με υπολείμματα κάνναβης. Ο ένοικος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου που του άσκησε δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.




Ειδήσεις σήμερα:

Στη φυλακή ο γιατρός που κατηγορείται για ασέλγεια στην 4χρονη κόρη του - «Το παιδί το δασκάλεψαν» υποστήριξε

«Πρέπει οπωσδήποτε να πάμε Ελλάδα διακοπές» - Ξετρελαμένοι οι Eurofans με τα πλάνα του βιντεοκλίπ της Μαρίνας Σάττι

Βίντεο: Βομβαρδισμένο τοπίο η περιοχή γύρω από το βενζινάδικο στον Πειραιά μετά τη βομβιστική επίθεση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης