Τραγικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στη Νίκαια, όταν έγινε γνωστό πως ένας 64χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον 40χρονο γαμπρό του στο γκαράζ οικίας και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, βάζοντας τέλος και στη δική του ζωή.
Λίγη ώρα μετά το φονικό, που έγινε επί της οδού Κυζίκου, συγγενείς του 40χρονου έφτασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν για όσα συνέβησαν και ξέσπασαν σε κλάματα, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και εκείνη πήγε κι έμενε με την κόρη και τον γαμπρό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 64χρονος θεωρούσε ότι την κρύβουν και ότι έφταιγε το ζευγάρι για τον χωρισμό τους.
«Ήταν πολύ καλό ζευγάρι δεν είχαν ακουστεί ποτέ, είχαν δύο παιδάκια» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.