Τραγικές είναι οι στιγμές που εκτυλίσσονται από νωρίς το πρωί της Παρασκευής στη Νίκαια, όταν έγινε γνωστό πως ένας 64χρονος σκότωσε με καραμπίνα τον 40χρονο γαμπρό του στο γκαράζ οικίας και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του, βάζοντας τέλος και στη δική του ζωή.
Λίγη ώρα μετά το φονικό, που έγινε επί της οδού Κυζίκου, συγγενείς του 40χρονου έφτασαν στο σημείο, ενημερώθηκαν για όσα συνέβησαν και ξέσπασαν σε κλάματα, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης είχε χωρίσει με τη γυναίκα του και εκείνη πήγε κι έμενε με την κόρη και τον γαμπρό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 64χρονος θεωρούσε ότι την κρύβουν και ότι έφταιγε το ζευγάρι για τον χωρισμό τους.
«Ήταν πολύ καλό ζευγάρι δεν είχαν ακουστεί ποτέ, είχαν δύο παιδάκια» δήλωσε κάτοικος της περιοχής.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.