Δράμα: Καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη στο σπίτι τους

Δράμα: Καλλιεργούσαν υδροπονική κάνναβη στο σπίτι τους

Στην εγκατάσταση οι δράστες καλλιεργούσαν 20 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν

Kannavi1
Συγκάτοικοι σε ένα σπίτι στη Δράμα, αλλά και... συνεταίροι στην διακίνηση της υδροπονικής κάνναβης που καλλιεργούσαν σε μια πλήρως εξοπλισμένη εγκατάσταση την οποία είχαν στήσει μέσα σε αυτό, ήταν ένας Έλληνας και ένας αλλοδαπός που συνελήφθησαν το μεσημέρι της Τετάρτης.

Έπειτα από επεξεργασία των στοιχείων που συγκέντρωσαν για την δράση του «διδύμου», οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έφοδο στο σπίτι με οργανωμένη επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας εντόπισαν το αυτοσχέδιο εργαστήριο με ειδικούς λαμπτήρες, ανεμιστήρα, φίλτρο εξαερισμού, μετασχηματιστή και δοχεία λιπάσματος και τους πέρασαν χειροπέδες.

Στην εγκατάσταση οι δράστες καλλιεργούσαν 20 δενδρύλλια κάνναβης τα οποία ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, μαζί με μια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας και παραμένουν στα κρατητήρια εν όψει της απολογίας τους στον ανακριτή.

Ειδήσεις σήμερα:

Κουνελάκι του Playboy «καίει» τον Ντι Κάπριο: Παραείναι μεγάλος και έχει ιδιαίτερα γούστα στο κρεβάτι


Άγρια δολοφονία 53χρονης στη Βραζιλία: Ο σύζυγος την πάτησε με αυτοκίνητο και της ξερίζωσε την καρδιά αφού τον κατήγγειλε για βιασμό


«Αν δεν ξέρει από πράσινο ένας Παπανδρέου, ποιος ξέρει»: Οργή για τον διορισμό του γιου του πρώην πρωθυπουργού στον Εθνικό Κήπο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης