Σταθερή είναι η κατάσταση του Μανώλη Μαυρομμάτη και της συζύγου του. Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς είναι θετικό ότι δεν υπάρχει επιβάρυνση/επιδείνωση της υγείας τους στο κρίσιμο 48ωρο το οποίο ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μαυρομμάτης νοσηλεύεται στη ΜΕΘ και η σύζυγός του, της οποίας η κατάσταση είναι πιο σοβαρή, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εγκαυμάτων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή