Φυλακισμένος αλλοδαπός είχε κάνει 13 διαρρήξεις στην Κεφαλονιά

Φυλακισμένος αλλοδαπός είχε κάνει 13 διαρρήξεις στην Κεφαλονιά

H συνολική αξία της λείας ξεπερνά τα 33.000 ευρώ

burglar
Ένας 41χρονος αλλοδαπός που έχει ήδη προφυλακιστεί και δύο συνεργοί του που αναζητούνται κρύβονταν πίσω από 13 διαρρήξεις που είχαν γίνει σε διάστημα ενός μήνα το περασμένο καλοκαίρι στην Κεφαλονιά, με την συνολική αξία της λείας τους να ξεπερνά τα 33.000 ευρώ.

Οι τρεις δράστες, που είχαν πάντα καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, παραβίαζαν με τη χρήση διαρρηκτικών εργαλείων τις κεντρικές εισόδους επιχειρήσεων εστίασης και καταστημάτων λιανικής πώλησης σε διάφορες περιοχές του νησιού και άρπαζαν από το εσωτερικό τους διάφορα προϊόντα, κινητά τηλέφωνα και χρηματικά ποσά.

Οι δέκα διαδοχικές διαρρήξεις και τρεις απόπειρες, που είχαν γίνει από τις Ιουνίου ως τις 5 Ιουλίου του 2023, εξιχνιάστηκαν έπειτα από έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας Αργοστολίου και των τμημάτων Σάμης και Παλικής οι οποίοι αξιοποίησαν τα στοιχεία που συνέλεξαν και ταυτοποίησαν τον έγκλειστο αλλοδαπό ως έναν από τους δράστες.

Σε βάρος του 41χρονου κρατούμενου και των δυο ασύλληπτων συνεργών του, τα στοιχεία των οποίων ερευνώνται, σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα σε βαθμό κακουργήματος, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας.





Ειδήσεις σήμερα:

Στο σφυρί καταμαράν, yachts και πλοία της γραμμής - O «χάρτης» με τους πλειστηριασμούς

Οι αγρότες «πολιορκούν» με χίλια τρακτέρ τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες - Δείτε live εικόνα

Σωτήρης Λαμάι - Ο παίκτης του Survivor που τσακώθηκε με τους περισσότερους αλλά έφυγε με χειροκροτήματα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης