Σύλληψη 67χρονου στην Αθηνών-Πατρών: Μετέφερε 195 κιλά κάνναβης - Κλεμμένο το όχημα που οδηγούσε

Σύλληψη 67χρονου στην Αθηνών-Πατρών: Μετέφερε 195 κιλά κάνναβης - Κλεμμένο το όχημα που οδηγούσε

Σε βάρος του εκκρεμούσε, μάλιστα, καταδικαστική απόφαση για διακίνηση ναρκωτικών

kannavi-korinthos3
Στη σύλληψη ενός 67χρονου άνδρα καθώς στο όχημα που οδηγούσε είχε κρύψει 195 κιλά κάνναβης προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου.

Η σύλληψη έγινε στην εθνική οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος του Κιάτου, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το όχημα με οδηγό τον 67χρονο καθώς είχαν πληροφορίες για διακίνηση μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Στο όχημα, το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, είχε κλαπεί από τις 13 Σεπτεμβρίου του 2023 στην Αττική, βρέθηκαν συνολικά 145 συσκευασίες με κάνναβη συνολικής αξίας 600.000 ευρώ.

Σημειώνεται, δε, ότι σε βάρος του 67χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, για διακίνηση ναρκωτικών.

Κλείσιμο
kannavi-korinthos
kannavi-korinthos2


Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Συνελήφθη, χθες (23.1.2024) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, 67χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά, κλοπή και πλαστογραφία.

Ειδικότερα, χθες (23.1.2024) το απόγευμα στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Πατρών, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα που οδηγούσε ο 67χρονος, εντός του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -145- συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού βάρους -195,06- κιλών.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, για το όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 13.9.2023 στην Αττική, ενώ σ’ αυτό είχε τοποθετήσει πλαστές κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας. Ανωτέρω όχημα καθώς και κινητό τηλέφωνο, κατασχέθηκαν ως μέσα τέλεσης αξιόποινων πράξεων.

Υπολογίζεται πως από την εγκληματική του δράση τα προσδοκώμενα κέρδη που θα αποκόμιζε θα έφταναν τα -600.000- ευρώ.

Τέλος, σε βάρος του 67χρονου εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ιωαννίνων, για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάρτι φοροδιαφυγής σε χλιδάτο γάμο: Η ΑΑΔΕ τσάκωσε από το ανθοπωλείο έως τον τραγουδιστή μέσω των social media

Η εξομολόγηση του Παύλου Μαρινάκη για τη νόσο του Crohn: Αφού δεν θα πεθάνω, είμαι χαρούμενος - Είχα υποτιμήσει συμπτώματα

Έντσο Φερράρι: Ο τραγικός θάνατος του γιου του, η εμμονή του με το σεξ και η ολέθρια σχέση με τις γυναίκες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης