Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 28χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας για άγνωστο λόγο έχασε τον έλεγχο της μηχανής, αυτή προσέκρουσε σε πινακίδα, έπεσε στο οδόστρωμα και έπιασε φωτιά.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο στο οποίο σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα
Από τους πρώτους που βρέθηκαν στο σημείο του τροχαίου στη Συγγρού ήταν ένας οδηγός ταξί ο οποίος περιέγραψε ότι ο νεαρός οδηγός της μοτοσικλέτας ήταν στο κράσπεδο και λίγα μέτρα μακρύτερα η συνεπιβάτης του η οποία σφάδαζε από τους πόνους.
Σύμφωνα με τον ίδιο αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ήταν αυτός που έσβησε τη φωτιά για να μην γίνει κάποια έκρηξη, οι δύο νεαροί δεν φορούσαν κράνος.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cyifirhfvugx)
Κλείσιμο
Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους δύο αναβάτες στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός της μηχανής είναι νεκρός.
Σημειώνεται ότι στο σημείο στο οποίο συνέβη το δυστύχημα έχουν σημειωθεί άλλα δύο θανατηφόρα τροχαία τον τελευταίο 1,5 μήνα.
Η συνεργασία της Superbet με την ΚΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει μία νέα εποχή, με κοινό στόχο τη δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους φιλάθλους, μέσα και έξω από το παρκέ
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.