Ρέθυμνο: Καθηγητής έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα του μαθήματος από ελαττωματικό πολύμπριζο

Ρέθυμνο: Καθηγητής έπαθε ηλεκτροπληξία την ώρα του μαθήματος από ελαττωματικό πολύμπριζο

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο - Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του

sxoleio
Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται καθηγητής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης έπειτα από ηλεκτροπληξία που υπέστη κατά τη διάρκεια μαθήματος εργαστηρίου.

Για το περιστατικό που συνέβη στο Πειραματικό Γυμνάσιο Πανεπιστημίου Κρήτης, στο Ρέθυμνο ενημερώθηκαν οι αρμόδιες υπηρεσίες εκπαίδευσης.

Συγκεκριμένα, καθηγητής του Εργαστηρίου Πληροφορικής της σχολικής μονάδας υπέστη ηλεκτροπληξία, όταν τοποθέτησε ηλεκτρονικό υπολογιστή προς ηλεκτροδότηση σε ένα πολύμπριζο. Ο καθηγητής, σύμφωνα με μαρτυρίες, τινάχτηκε προς τα θρανία μπροστά στους μαθητές του. Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσηλευτικό ίδρυμα, συνοδεία του διευθυντή του Πειραματικού, όπου αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, αποφασίστηκε η παραμονή του, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην καρδιολογική κλινική για καθαρά προληπτικούς λόγους.

Ο προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ρεθύμνου, Μανούσος Μαραγκάκης, επιβεβαίωσε ότι ο καθηγητής δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ όπως είπε -σύμφωνα με ενημέρωσή του από τον διευθυντή του σχολείου- πρόκειται για ένα ελαττωματικό πολύμπριζο, αλλά σε καμία περίπτωση, επισήμανε, για μόνιμη ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κτηρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κύκλωμα μαστροπείας: Στη φυλακή η «Λορέλα» και ο 34χρονος από την Εκάλη

Βέροια: «Τράβηξα βίντεο για να υπάρχει το ντοκουμέντο ότι σκότωσα τον βρικόλακα» - Η ανατριχιαστική απολογία της βρεφοκόμου

Ούτε λέξη για τον Φρειδερίκο - Η πρώην ερωμένη του νέου βασιλιά της Δανίας γράφει για τα παιδιά-σκλάβους στο Κονγκό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης