Χανιά: Ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός που καλλιεργούσε 359 χασισόδεντρα στον Αποκόρωνα

Χανιά: Ταυτοποιήθηκε αλλοδαπός που καλλιεργούσε 359 χασισόδεντρα στον Αποκόρωνα

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων

hasis-xania
Τέσσερις μήνες μετά τον εντοπισμό μιας μεγάλης χασισοφυτείας που εκτεινόταν σε τρεις ειδικά διαμορφωμένους χώρους σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αποκορώνου στα Χανιά, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών έφτασαν στα ίχνη ενός αλλοδαπού ο οποίος την καλλιεργούσε.

Η φυτεία εντοπίστηκε στις 29 Ιουνίου, κατά την διάρκεια της επιχείρησης εξερεύνησης στην περιοχή ύστερα από αξιοποίηση των στοιχείων που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί. Στους τρεις χώρους κατασχέθηκαν συνολικά 359 δενδρύλλια κάνναβης ενός μέτρου στο στάδιο της ανάπτυξης, αλλά και πλήθος πειστηρίων τα οποία εξετάστηκαν από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών και οδήγησαν στην ταυτοποίηση του δράστη.

Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Ωστόσο, η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν στην παράνομη καλλιέργεια συμμετείχαν και άλλοι.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού - Καταιγίδες, χαλάζι και κεραυνοί θα «χτυπήσουν» τη χώρα

Συγκίνηση στην κηδεία του Αλέξανδρου Κομπόγιωργα

Ανθή Φακιδάρη: Η 20χρονη Ελληνίδα καλλονή είναι το νέο top model
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης