Ραφήνα: Η καταγγελία είναι προϊόν φαντασίας, λέει ο 38χρονος για την υπόθεση αρπαγής 15χρονης

Ραφήνα: Η καταγγελία είναι προϊόν φαντασίας, λέει ο 38χρονος για την υπόθεση αρπαγής 15χρονης

Δεν είμαι ο άνθρωπος που βιάστηκαν να παρουσιάσουν, λέει ο ίδιος - Ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους

marakakhs
Ελεύθερος χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 38χρονος επιχειρηματίας ο οποίος κατηγορείται ότι το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης έβαλε με τη βία στο αμάξι του μια 15χρονη μαθήτρια στην περιοχή της Ραφήνας και στη συνέχεια προέβη σε ασέλγεις πράξεις σε βάρος της.

Ο 38χρονος οδηγήθηκε νωρίτερα ενώπιον του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες της Αρπαγής Ανήλικης και της Προσβολής Γενετήσιας Αξιοπρέπειας και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα δεν κρίθηκε προφυλακιστέος ενώ δεν του επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα στοιχεία από το υλικό της ανάκρισης και συγκεκριμένα ένα βίντεο στο οποίο διακρίνεται η 15χρονη να μπαίνει στο μαύρο τζιπ χωρίς ο 38χρονος να βγαίνει από αυτό, σε αντίθεση με όσα έχει καταθέσει η ανήλικη, οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση.

Δείτε φωτογραφίες:

marakakhs-arthrou
marakakhs
Το αυτοκίνητο του 38χρονου
Κλείσιμο


Ο 38χρονος με δήλωσή του κάνει λόγο για μια «φανταστική» καταγγελία και τονίζει πως δεν είναι ο άνθρωπος που πολλοί βιάστηκαν να παρουσιάσουν.

«Πέρασα διά πυρός και σιδήρου εξαιτίας μίας φανταστικής καταγγελίας και βρήκα τον εαυτό μου μπλεγμένο σε κάτι που δεν θα το ευχόμουν ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Από την πρώτη στιγμή δήλωσα τα πράγματα ακριβώς ως είχαν. Ευτυχώς επιβεβαιώθηκα από το αποδεικτικό υλικό. Δεν είμαι αυτό που δυστυχώς πολλοί βιάστηκαν να παρουσιάσουν. Θέλω να προστατέψω την οικογένειά μου και όσους με αγαπούν και πίστεψαν σε μένα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Μαρακάκη και την ομάδα του» αναφέρει ο 38χρονος.

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος του κατηγορουμένου, κ. Γιάννης Μαρακάκης, μιλώντας στο protothema.gr επισημαίνει ότι από το αποδεικτικό υλικό προέκυψε πως πρόκειται για μια καταγγελία η οποία στηρίχθηκε σε ένα εντελώς ψεύτικο ιστορικό.

marakakis-photo
Ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης


«Πολύ συχνά παλεύουμε για να αποδείξουμε τα αυτονόητα. Έγινε ντόρος για μία καταγγελία που αφορούσε αρπαγή ανηλίκου. Αν μη τι άλλο προέκυψε από το αποδεικτικό υλικό ότι η καταγγελία ήταν στηριγμένη σε ένα εντελώς ψεύτικο ιστορικό. Μάλιστα όχι απλώς ψεύτικο αλλά επιτηδευμένα φτιαγμένο για να οδηγήσει σε δίωξη και πιθανόν καταδίκη. Κανιβαλίστηκε το τεκμήριο αθωότητας ενός νεαρού πατέρα και οικογενειάρχη, επιστήμονα και επιχειρηματία. Η θέση μας είναι ότι αποκαταστάθηκε η τάξη» δηλώνει ο κ. Μαρακάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίνιγμα οι θάνατοι δύο παιδιών οικογένειας στην Κάτω Αχαΐα– Πέθαναν σε διάστημα ενός χρόνου

Σάλος με 85χρονη όμηρο που έδωσε το χέρι στους απαγωγείς της Χαμάς όταν την απελευθέρωναν


«Αλέξη πάρε θέση» - Ποιοι καλούν τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να φρενάρει τη διάσπαση
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης