Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ ο τραυματιοφορέας φέρεται να ενημέρωνε τον ιδιοκτήτη γραφείου τελετών για τους ασθενείς που είτε ήταν σε σοβαρή κατάσταση είτε έφευγαν από τη ζωή, αποκομίζοντας χρηματικά ποσά.
Αύριο, Τρίτη, θα απολογηθεί η σύζυγος του τραυματιοφορέα, καθώς όλα δείχνουν πώς είχαν στήσει αυτή την «επιχείρηση» από κοινού.
Ο τραυματιοφορέας αρνείται όλες τις κατηγορίες που το αποδίδονται, ενώ ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών εν μέρει αποδέχεται ότι δεχόταν πληροφορίες από τον τραυματιοφορέα, αλλά αρνείται ότι υπήρχε χρηματισμός.
«Οι πελάτες μου περιμένουν τουλάχιστον να αποκαλυφθεί η αλήθεια. Δεν έκαναν σε καμία περίπτωση χρήση του φακέλου των ασθενών», είπε ο συνήγορος των κατηγορουμένων, Γιάννης Πετρέλης.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw9jkhdjffmx)
Όσον αφορά τα μηνύματα που αντάλασσε ο τραυματιοφορέας με τον ιδιοκτήτη του γραφείο τελετών και τις αναφορές στο «νοίκι», ο συνήγορος των κατηγορουμένων υποστήριξε ότι «το νοίκι ήταν τα λεφτά της κηδείας που έβγαζε ο εργολάβος των κηδειών, δεν είχε σχέση με αυτό» ενώ συμπλήρωσε πως οι εντολείς του ειδοποιούσαν αφιλοκερδώς τον νεκροθάφτη.
Κλείσιμο
Οι κατηγορίες που βαραίνουν τους εμπλεκόμενους αφορούν τη δωροδοκία και την παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»