Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: On air ένταση μεταξύ Γεωργιάδη και Παπαχελά - «Γιατί μας βάζετε στο ίδιο τσουβάλι; - Ψυχραιμία» (βίντεο)

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: On air ένταση μεταξύ Γεωργιάδη και Παπαχελά - «Γιατί μας βάζετε στο ίδιο τσουβάλι; - Ψυχραιμία» (βίντεο)

Ο υπουργός αστειευόμενος εξήρε τον εαυτό του για την ικανότητά του να παραμένει ψύχραιμος - «Το κύριό μου πλεονέκτημα είναι η ψυχραιμία»

georgiadis
Ένταση επικράτησε μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη με τον Αλέξη Παπαχελά κατά τη διάρκεια της πολιτικής εκπομπής του ΣΚΑΪ το βράδυ της Κυριακής (15/10), μετά την οριστικοποίηση των αποτελεσμάτων στο δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών.

«Η αποχή θα πάει στο 70%, είναι ένα πρόβλημα αυτό που πρέπει να το κουβεντιάσουμε» είπε ο Αλέξης Παπαχελάς. «Ας πάει. Γιατί μας βάζετε στο ίδιο τσουβάλι; Εγώ διέκοψα; Από εκεί διέκοψαν» απάντησε ο υπουργός με ένταση στη φωνή δείχνοντας την αντίθετη μεριά του πάνελ ενώ ο δημοσιογράφος του ζήτησε να δείξει ψυχραιμία.

«Ψυχραιμία. Είπα όπως εξελίχθηκε η κουβέντα, δεν είπα ότι φταίτε εσείς. Αν δεν το καταλάβατε, να το πω ξανά» σημείωσε ο Αλέξης Παπαχελάς. «Έχω τον λόγο;» ρώτησε στη συνέχεια ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Παύλο Μαρινάκη να τονίζει: «Μας διακόπτουν συνεχώς».

Δείτε βίντεο με τη στιγμή της έντασης Άδωνι Γεωργιάδη με Αλέξη Παπαχελά:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw97vqq64189)

Νωρίτερα, η Σία Κοσιώνη ζήτησε από τον Άδωνι Γεωργιάδη να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα, ο οποίος σημείωσε ότι «στον α' γύρο έγινε η καταγραφή των πολιτικών δυνάμεων, στον β' γύρο συνασπίστηκαν οι δυνάμεις της αντιπολιτεύσεως εναντίον της κυβερνήσεως», με τον Αλέξη Παπαχελά να επεμβαίνει και να ζητά από τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Ελλάδας την εκτίμησή του για τον λόγο που συνέβη αυτό. Τότε ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως δεν μπορεί να μπει στο μυαλό του κάθε ψηφοφόρου ξεχωριστά.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw96xb6v4kuh)

«Ένα κομμάτι που παίζει ρόλο στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι τα ψηφοδέλτια, μπορεί να κινητοποιούν περισσότερο κόσμο. Η Νέα Δημοκρατία κατά τεκμήριο είχε καλύτερα ψηφοδέλτια κινητοποίησε περισσότερο κόσμο. Στο δεύτερο γύρο αυτοί που ήταν να εκλεγούν, έχουν εκλεγεί. Έχει τελειώσει η σταυροδοσία. Με λιγότερο κέφι πηγαίνει ο κόσμος. Για μένα, το πολιτικό συμπέρασμα είναι ότι κατά βάση είχαμε πλήρη συμμαχία της αντιπολιτεύσεως» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Κλείσιμο
Ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως έχει συνεργαστεί με τον κ. Μπακογιάννη και πως τον «αδίκησε η Πανεπιστήμιου».

Στον αντίλογο που ακούστηκε τόσο για τον κ. Μπακογιάννη όσο και για τον Δήμο Χαλανδρίου, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνέστησε ψυχραιμία και πρόσθεσε: «Μη γίνεστε κοκόρια για μια κακή βραδιά της Νέας Δημοκρατίας».

Στη συνέχεια ο υπουργός αστειευόμενος εξήρε τον εαυτό του για την ικανότητά του να παραμένει ψύχραιμος. «Το κύριό μου πλεονέκτημα είναι η ψυχραιμία» είπε.

Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη:

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw97e06or08h)


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-cw97ho16gosp)


Ειδήσεις σήμερα:

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Τα 7 + 1 εκλογικά θρίλερ

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Η ιστορική αποχή έφερε ανατροπές και μηνύματα για επιλογές προσώπων

Δημοτικές εκλογές 2023: Συνεχάρη τον Δούκα ο Μπακογιάννης - «Aποκλειστικά δική μου η ευθύνη»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης