Τραγικό θάνατο βρήκε το πρωί της Τετάρτης (4/10) στο χωριό Πυργετός της Λάρισας ένας 39χρονος εργάτης.
Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, o άτυχος άνδρας, αλβανικής καταγωγής, εκτελούσε εργασίες σε σκεπή. Άγνωστο πώς έπεσε από ύψος και βρήκε τραγικό θάνατο.
Οι Αρχές διεξάγουν έρευνα για τα αίτια της τραγωδίας.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή