Άρτα: Θηλυκή συμμορία διέρρηξε το σπίτι ηλικιωμένου - Ούτε οι γείτονες δεν τις κατάλαβαν

Άρτα: Θηλυκή συμμορία διέρρηξε το σπίτι ηλικιωμένου - Ούτε οι γείτονες δεν τις κατάλαβαν

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας από τις τρεις γυναίκες

astynomia_peripoliko
Στο στόχαστρο μιας συμμορίας γυναικών είχε βρεθεί το σπίτι ενός ηλικιωμένου στην Άρτα κατά τη διάρκεια της απουσίας του, το μεσημέρι της 16ης Σεπτεμβρίου.

Οι τρεις δράστιδες είχαν εισβάλει στο εσωτερικό χωρίς να γίνουν αντιληπτές από τους γείτονες, είχαν ξαφρίσει το ποσό των 600 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 5.000 ευρώ και είχαν διαφύγει ανενόχλητες προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από την έρευνα που διενήργησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία μιας από τις τρεις γυναίκες, αλλά δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή κατά συναυτουργία, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να ταυτοποιηθούν και οι άλλες δύο γυναίκες συνεργοί της που αντιμετωπίζουν την ίδια κατηγορία και να διαπιστωθεί αν έχουν διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές από σπίτια ηλικιωμένων στην ευρύτερη περιοχή.

Ουκρανός διέρρηξε σούπερ μάρκετ

Κλείσιμο
Μετά από καταδίωξη, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών της Ασφάλειας ένας 33χρονος Ουκρανός που διέρρηξε ένα σούπερ μάρκετ σε περιοχή του Βόλου, το απόγευμα της Πέμπτης και έκλεψε διάφορα προϊόντα.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια που ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν άμεσα αναζητήσεις και κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Τα κλεμμένα προϊόντα αποδόθηκαν στο σούπερ μάρκετ και ο 33χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με την κατηγορία της κλοπής.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία - Καλλιάνος: «Καμπανάκι» για τη Θεσσαλία - Πού θα πέσει μεγάλος όγκος νερού από Δευτέρα

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Το επιτελείο Κασσελάκη δημοσιοποίησε τα ονόματα των υποστηρικτών του - Ποιον ξέχασαν

Συγκίνηση στο τελευταίο αντίο στα αδέλφια Μανδαλιού που σκοτώθηκαν στη Λιβύη - Παρούσα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης