Έκτακτη ειδική πτήση θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο από την Aegean για τον επαναπατρισμό των επιβατών της και όλων όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν μετά τον καταστροφικό σεισμό στο Μαρόκο.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αεροπορικής εταιρείας, αεροσκάφος Α320 που θα πραγματοποιήσει την ειδική πτήση, θα αναχωρήσει χωρίς επιβάτες σήμερα Σάββατο, στις 23:00 τοπική, από την Αθήνα προς το Μαρακές και θα αναχωρήσει από το διεθνές αεροδρόμιο Μενάρα του Μαρακές τα ξημερώματα στις02:10 (τοπική ώρα) της Κυριακής, 10 Σεπτεμβρίου για να επιστρέψει στην Αθήνα.
Όλοι οι επιβάτες της Aegean που διαθέτουν ήδη εισιτήριο από το Μαρακές με προορισμό την Ελλάδα για τις προσεχείς ημέρες και επιθυμούν να επιστρέψουν εκτάκτως, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας στο (+30) 210 6261000, προκειμένου να αλλάξουν το εισιτήριό τους χωρίς καμία χρέωση.
Όλοι όσοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην Αθήνα και δεν διαθέτουν εισιτήριο, μπορούν να προμηθευτούν το εισιτήριό τους από το website της AEGEAN (www.aegeanair.com), να επικοινωνήσουν με το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρείας (+30) 210 6261000 ή να επικοινωνήσουν με το υπουργείο Εξωτερικών στο +30 210 368 1730.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.