Μπλόκο σε ένα βαν στο οποίο επέβαιναν επτά Ρουμάνοι οπαδοί ενός αθλητικού κλαμπ αδελφοποιημένου με την Γκενκ, έκαναν οι αστυνομικοί στο τελωνείο του Προμαχώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι οπαδοί πήγαιναν στον Πειραιά για το ματς με τον Ολυμπιακό. Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών προχώρησαν σε επτά συλλήψεις ενώ κατά την έρευνα εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων δύο μαχαίρια.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Συνελήφθησαν σήμερα (10 Αυγούστου 2023) τα ξημερώματα στις Σέρρες, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, 7 αλλοδαποί άνδρες, για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και της νομοθεσίας περί ερασιτεχνικού και επαγγελματικού αθλητισμού.
Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο του οχήματος που επέβαιναν κατά την είσοδό τους στη χώρα μέσω του συνοριακού σταθμού Προμαχώνα Σερρών, καθώς και στην κατοχή τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
- 2 μαχαίρια,
- 1 πολυεργαλείο με μαχαίρι,
Κλείσιμο
- 23 σπρέι βαφής,
- 1 μάσκα τύπου “full face”,
- εξοπλισμός πυγμαχίας (περικάρπια, μασελάκι),
- φανέλα, κασκόλ και άλλα αντικείμενα που έφεραν τα διακριτικά αθλητικού συλλόγου της αλλοδαπής.
Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας